Locatie

Rondom het gezellige dorp van Hazerswoude-Rijndijk zijn uitgestrekte natuurlandschappen waar u eindeloos van kunt genieten. Te voet, op de fiets en in een bootje. De waterhuishouding wordt door molens en gemalen geregeld en dit geeft een extra gemoedelijke sfeer aan deze plezierige omgeving. Uniek zijn onder meer de boerenlandpaden, wandelroutes die dwars door weilanden en over boerenerven gaan.
Het levendige winkelcentrum van Alphen aan den Rijn is met de auto, de bus en 20 minuten met de fiets heel goed bereikbaar. En in een kwartier met de auto of voor de liefhebber in minder dan 30 minuten op de fiets bevindt u zich in het stadscentrum van Leiden. En ligt uw reisdoel verder, dan bent u in mum van tijd via de N11 op zowel de A4 als de A12.

Het openbaar vervoer biedt directe busverbindingen naar onder andere Alphen aan den Rijn, Gouda en Leiden. De dichtstbijzijnde stations vindt u in Alphen aan den Rijn en Leiden. Binnenkort wordt er gestart met de bouw van het station Hazerswoude-Koudekerk met een opstapplaats ter hoogte van de Gemeneweg in Hazerswoude-Rijndijk.

Bereikbaarheid

Hazerswoude-Rijndijk is een dorp in de gemeente Alphen aan den Rijn. Dicht bij de gezellige stad Leiden. Gezellig dorps wonen met alle geneugten van de stad in de nabijheid. Er op uit?

Uit-agenda Alphen aan den Rijn
Ontdek Leiden

Alphen & Leiden

Woont u in De Smederij, dan woont u midden in het Groene Hart. Een typisch Hollands landschap met uitgestrekte polders, oude waterlopen en traag stromende rivieren. Een fijne omgeving om heel veel buiten te zijn.

Ontdek het Groene Hart

Buiten zijn